Termometr gastronomiczny do pieczenia z sondą i funkcją timera - Hendi 271346
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kod producenta: 271346
Termometr gastronomiczny marki Hendi sprawdzi się w każdej gastronomii. Pozwala zmierzyć temperaturę dań w zakresie -50 do 250°C.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Termometr gastronomiczny marki Hendi sprawdzi się w każdej gastronomii. Pozwala zmierzyć temperaturę dań w zakresie -50 do 250°C.
Cechy produktu:
- - Funkcja timera ze wstecznym odliczaniem i z sygnałem dźwiękowym osiągnięcia zadanej temperatury,
- - Zakres pomiaru: od -50°C do 250°C,
- - Jednostka pomiaru °C lub °F,
- - Stopniowanie: 1°C, dokładność +/- 1°C w zakresie od 0 do 100°C, +/-2°C w pozostałych zakresach,
- - Możliwość ciągłego monitorowania temperatury,
- - Funkcja temperatury Max/Min,
- - sonda ze stali nierdzewnej 150 mm (żaroodporna), można ją pozostawić w piekarniku podczas pieczenia.
Parametry techniczne:
- - Materiały - Stal nierdzewna
- - Zakres - od -50 do 250°C
- - Długość - 65 mm
- - Szerokość - 70 mm
- - Wysokość - 17 mm
W zestawie:
- - Termometr
- - Bateria AAA
Gastronomia
-
Sku:
1004321