Termometr gastronomiczny do Souis Vide z sondą - Hendi 271216
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Numer producenta: 271216
Cechy produktu:
Parametry:
W zestawie:
Cechy produktu:
- - Termometr z sondą HACCP – tarczowy
- - Zakres temperatury od 0°C do 100 °C
- - Stopniowanie: 0,1°C
- - Sonda ze stali nierdzewnej 127 mm
- - Osłona sondy z klipsem
- - Czytelna tarcza
Parametry:
- - zakres: 0/100°C
- - średnica: 44,5 mm
- - długość: 140 mm
W zestawie:
- - termometr
- - instrukcja PL
Gastronomia
-
Sku:
1004318