Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 160/283 mm
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.victorinox
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kod producenta: 5.3703.16
Nóż do filetowania marki Victorinox sprawdzi się w każdej kuchni do oddzielania mięsa. Jego ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej walcowanej, rękojeść zaś z poliamidu. Noże zostały wyprodukowane w Szwajcarii i łączą w sobie ponad 135 letnią tradycję, szwajcarską jakość i innowacyjne rozwiązania.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Nóż do filetowania marki Victorinox sprawdzi się w każdej kuchni do oddzielania mięsa. Jego ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej walcowanej, rękojeść zaś z poliamidu. Noże zostały wyprodukowane w Szwajcarii i łączą w sobie ponad 135 letnią tradycję, szwajcarską jakość i innowacyjne rozwiązania.
Cechy produktu:
- - Wyprodukowane w Szwajcarii,
- - Wysoka jakość.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 5.3703.16
- - Stan artykułu - Nowy
- - Marka - Victorinox
- - Model - FOBROX
- - Materiał - Niemiecka stal X50CrMoV15
- - Długość ostrza- 160 mm
- - Długość - 283 mm
- - Grubość - 1.2 mm
W zestawie:
- - Nóż do filetowania
Gastronomia
-
Sku:
1025013