Nóż masarski do trybowania i filetowania mięsa zakrzywiony dł. 260 mm
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.pirge
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kod producenta: 840177
Nóż masarski marki Pirge stworzony został do trybowania i filetowania mięsa. Zakrzywione ostrze o długości 260 mm wykonane ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej, natomiast uchwyt z polipropylenu PP bez nitów. Produkt można myć w zmywarkach.
Cechy produktu:
Dane techniczne:
W zestawie:
Nóż masarski marki Pirge stworzony został do trybowania i filetowania mięsa. Zakrzywione ostrze o długości 260 mm wykonane ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej, natomiast uchwyt z polipropylenu PP bez nitów. Produkt można myć w zmywarkach.
Cechy produktu:
- - Nóż do trybowania i filetowania,
- - Zakrzywione ostrze o dł. 260 mm,
- - Stal chromowo-molibdenowo-wanadowa,
- - Uchwyt z polipropylenu PP bez nitów,
- - Można myć w zmywarkach.
Dane techniczne:
- - Nr produktu - 840177
- - Stan artykułu - Nowy
- - Rodzaj - Nóż rzeźniczy
- - Długość ostrza - 260 mm
- - Grubość - 3 mm
- - Materiał ostrza - Stal chromowo-molibdenowo-wanadowa
- - Twardość - 56 stopni HRC
- - Materiał uchwytu - Polipropylen PP (bez nitów)
W zestawie:
- - Nóż do trybowania i filetowania mięsa
Gastronomia
-
Sku:
1012247