Nóż rzeźniczy masarniczy do oddzielania kości Green Line dł. 380mm - Hendi 843994
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Numer producenta: 843994
Nóż rzeźniczy masarniczy do oddzielania kości Green Line marki Hendi
Cechy produktu:
Parametry:
W zestawie:
Nóż rzeźniczy masarniczy do oddzielania kości Green Line marki Hendi
Cechy produktu:
- - ostrze noża wykonane jest z jednego kawałka stali nierdzewnej AISI 420 węglowo-molibdenowo-wanadowej,
- - posiada wklęsły szlif dla lepszego wyważenia, komfortu pracy i efektywności,
- - nóż jest wykończony i ostrzony ręcznie,
- - posiada jednorodną krawędź tnącą o optymalnym kącie,
- - wyjątkowa, ergonomiczna rękojeść wykonana z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu posiada właściwości antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od tradycyjnych rękojeści,
- - można myć w zmywarce i dezynfekować,
- - zielony kolor sprawia, że nóż jest dobrze widoczny na blacie roboczym
Parametry:
- - długość ostrza: 160 mm
- - długość noża: 380 mm
W zestawie:
- - Nóż rzeźniczy masarniczy do oddzielania kości
Gastronomia
-
Sku:
1005073