Profesjonalny nóż kucharski szefa kuchni kuty ze stali Profi Line 200 mm - Hendi 844212
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Numer producenta: HENDI 844212
Nóż kucharski z serii Profi Line marki Hendi.
Cechy produktu:
Opis funkcjonalności ostrza:
1. Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
2. Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
3. Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
4. Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
5. Odwrotną częścią ostrza można kroić elementy trudne do przekrojenia. Przeniesienie siły jest w tej części optymalne.
Parametry:
W zestawie:
Nóż kucharski z serii Profi Line marki Hendi.
Cechy produktu:
- - wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
- - specjalny stop stali chirurgicznej chromowo - molibdenowo - wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia
- - higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- - proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów
- - nóż posiada idealną krawędź tnącą
- - kuty na gorąco z jednego kawałka stali
- - każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- - można myć w zmywarkach
- - rączka z tworzywa POM
Opis funkcjonalności ostrza:
1. Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
2. Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
3. Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
4. Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
5. Odwrotną częścią ostrza można kroić elementy trudne do przekrojenia. Przeniesienie siły jest w tej części optymalne.
Parametry:
- - długość ostrza: 200mm
- - długość noża: 335mm
- - grubość: 3,3mm
W zestawie:
- - nóż kucharski
- - instrukcja PL
Gastronomia
-
Sku:
1004147