Nóż japoński SANTOKU z drewnianą rączką 165 mm- Hendi 845035
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kod producenta: 845035
Tradycyjny nóż japoński SANTOKU to japoński ekwiwalent noża szefa kuchni lecz nieco cieńszy i krótszy, doskonale tnący jednym ruchem bez "bujania" ostrza. "Santoku" oznacza trzy walory i odnosi się do trzech podstawowych funkcji tego noża: siekanie, krojenie na cienkie plastry, krojenie w kostkę.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Tradycyjny nóż japoński SANTOKU to japoński ekwiwalent noża szefa kuchni lecz nieco cieńszy i krótszy, doskonale tnący jednym ruchem bez "bujania" ostrza. "Santoku" oznacza trzy walory i odnosi się do trzech podstawowych funkcji tego noża: siekanie, krojenie na cienkie plastry, krojenie w kostkę.
Cechy produktu:
- - doskonały do krojenia mięsa, warzyw, ziół oraz dużych owoców,
- - wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15,
- - proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów,
- - nóż jest w osobnym estetycznym blistrze,
- - nie można myć w zmywarkach,
- - przeznaczona do profesjonalnej kuchni, małej gastronomi oraz do domowego użytku
Parametry techniczne:
- - Długość ostrza - 165 mm
- - Długość noża - 295 mm
W zestawie:
- - Nóż japoński SANTOKU
Gastronomia
-
Sku:
1004127