Szczypce do serwowania potraw HACCP 300 mm - br膮zowe - Hendi 171936
X
-
Za艂膮czniki bezpiecze艅stwa
Za艂czniki do produktuZa艂膮czniki dotycz膮ce bezpiecze艅stwa produktu zawieraj膮 informacje o opakowaniu produktu i mog膮 dostarcza膰 kluczowych informacji dotycz膮cych bezpiecze艅stwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotycz膮ce produktu obejmuj膮 adres i powi膮zane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzib膮 w UE zapewniaj膮cy zgodno艣膰 produktu z wymaganymi przepisami.
Kod producenta: 171936
Szczypce do serwowania marki Hendi to uniwersalne akcesorium umo偶liwiaj膮ce sprawne i bezpieczne wydawanie posi艂k贸w. Sprawdz膮 si臋 w profesjonalnej gastronomii. Wygodny uchwyt pokryty zosta艂 tworzywem PCV. Kolor r臋koje艣ci jest zgodny z normami HACCP. Szczypce nie nadaj膮 si臋 do mycia w zmywarce.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Szczypce do serwowania marki Hendi to uniwersalne akcesorium umo偶liwiaj膮ce sprawne i bezpieczne wydawanie posi艂k贸w. Sprawdz膮 si臋 w profesjonalnej gastronomii. Wygodny uchwyt pokryty zosta艂 tworzywem PCV. Kolor r臋koje艣ci jest zgodny z normami HACCP. Szczypce nie nadaj膮 si臋 do mycia w zmywarce.
Cechy produktu:
- - Uniwersalne zastosowanie,
- - Wygodny uchwyt,
- - Kolor r臋koje艣ci zgodny z normami HACCP,
- - Nie nadaje si臋 do mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 171936
- - Stan artyku艂u - Nowy
- - Materia艂y - Stal nierdzewna, PVC
- - Kolor - br膮zowy
- - D艂ugo艣膰 - 300 mm
- - Waga netto - 168 g
W zestawie:
- - Szczypce do serwowania