Szczypce do serwowania potraw HACCP dł. 300 mm czerwone - Hendi 171721
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kod producenta: 171721
Szczypce do serwowania potraw (surowego mięsa) zgodne z normami HACCP to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie szczypiec, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami. Produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce.
Cechy produktu:
Dane techniczne:
W zestawie:
Szczypce do serwowania potraw (surowego mięsa) zgodne z normami HACCP to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie szczypiec, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami. Produkt nie nadaje się do mycia w zmywarce.
Cechy produktu:
- - Szczypce spełniają wymagania norm HACCP,
- - Uchwyt pokryty kolorowym tworzywem PVC,
- - Długość 300 mm.
Dane techniczne:
- - Nr produktu - 171721
- - Stan artykułu - Nowy
- - Materiał - Stal nierdzewna
- - Materiał uchwytu - PVC
- - Kolor - Czerwony
- - Długość - 300 mm
W zestawie:
- - Szczypce do serwowania potraw HACCP - Hendi 171721.
Gastronomia
-
Sku:
1012268