Urządzenie do wolnego gotowania Sous Vide GN2/3 400W - Hendi 225264
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Numer producenta: 225264
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw. Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia. Niewątpliwą zaletą prezentowanego urządzenia jest precyzyjny termostat, co umożliwia łatwe i idealne przygotowanie żywności.
Cechy produktu:
– Sposób przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze w kąpieli wodnej,
– Idealne do restauracji typu à la carte,
– Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu,
– Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw,
– Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od +35°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C,
– Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej,
– Możliwość szczelnego zamknięcia, dzięki pokrywie z uszczelką silikonową,
– Z uchwytami i kranem spustowym
– W zestawie separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
Parametry:
– długość: 335mm
– szerokość: 363mm
– wysokość: 290mm
– pojemność: 13l
– moc: 400W
– napięcie: 230V
W zestawie:
– urządzenie do gotowania potraw sous vide
– instrukcja PL
Urządzenie SOUS-VIDE
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw. Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia. Niewątpliwą zaletą prezentowanego urządzenia jest precyzyjny termostat, co umożliwia łatwe i idealne przygotowanie żywności.
Cechy produktu:
– Sposób przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze w kąpieli wodnej,
– Idealne do restauracji typu à la carte,
– Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu,
– Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw,
– Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od +35°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C,
– Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej,
– Możliwość szczelnego zamknięcia, dzięki pokrywie z uszczelką silikonową,
– Z uchwytami i kranem spustowym
– W zestawie separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
Parametry:
– długość: 335mm
– szerokość: 363mm
– wysokość: 290mm
– pojemność: 13l
– moc: 400W
– napięcie: 230V
W zestawie:
– urządzenie do gotowania potraw sous vide
– instrukcja PL
Urządzenie SOUS-VIDE
Gastronomia
-
Sku:
1003197