Rondel do smażenia Profi Line bez pokrywki 0,9 l śr. 160 mm - Hendi 830352
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Numer producenta: Hendi 830352
Profesjonalny rondel do smażenia z serii Profi Line marki Hendi to uniwersalne naczynie, które znajdzie zastosowanie zarówno w zakładach i lokalach gastronomicznych, jak i w domowych kuchniach. Wykonane jest ze stali nierdzewnej, a jego zewnętrzna powierzchnia jest satynowana z polerowanym rantem. Dno rondla to konstrukcja typu "sandwich" (stal nierdzewna 304, 18/10 – aluminium 5 mm – stal nierdzewna 430, 18/0, min. 0,5 mm), która łączy w sobie właściwości aluminium w zakresie rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej.
Dno rondla zostało wyprodukowane w technologii IMPACT BONDING, która zapewnia idealne łączenie warstw i tym samym odporność na korozję oraz zwiększone przewodzenie ciepła. Kwastoodporna stal we wnętrzu rondla umożliwia przygotowywanie kwaśnych posiłków, a solidne nienagrzewające się uchwyty zapewniają komfortową pracę z rondlem.
Cechy i funkcje:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Profesjonalny rondel do smażenia z serii Profi Line marki Hendi to uniwersalne naczynie, które znajdzie zastosowanie zarówno w zakładach i lokalach gastronomicznych, jak i w domowych kuchniach. Wykonane jest ze stali nierdzewnej, a jego zewnętrzna powierzchnia jest satynowana z polerowanym rantem. Dno rondla to konstrukcja typu "sandwich" (stal nierdzewna 304, 18/10 – aluminium 5 mm – stal nierdzewna 430, 18/0, min. 0,5 mm), która łączy w sobie właściwości aluminium w zakresie rozprowadzania ciepła z trwałością i właściwościami magnetycznymi stali nierdzewnej.
Dno rondla zostało wyprodukowane w technologii IMPACT BONDING, która zapewnia idealne łączenie warstw i tym samym odporność na korozję oraz zwiększone przewodzenie ciepła. Kwastoodporna stal we wnętrzu rondla umożliwia przygotowywanie kwaśnych posiłków, a solidne nienagrzewające się uchwyty zapewniają komfortową pracę z rondlem.
Cechy i funkcje:
- - wykonanie z bardzo masywnej stali nierdzewnej,
- - długi niewypełniony uchwyt,
- - dno typu "sandwich" formowane przy użyciu technologii IMPACT BONDING,
- - magnetyczna stal nierdzewna o grubości 0,5 mm nagrzewa warstwę aluminium,
- - aluminium doskonale rozprowadza ciepło po kwasoodpornej stali,
- - możliwość używania w każdym typie kuchenki (w tym indukcyjnej),
- - możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- - Seria - Profi Line
- - Pojemność - 0,9 l
- - Materiał wewnętrzny rondla - kwasoodporna stal
- - Grubość ścianki - 0,7 mm
- - Materiał dna - magnetyczna stal nierdzewna/aluminium/stal nierdzewna
- - Wymiary (Średnica x Wysokość) - ø160 x 60 mm
W zestawie:
- - rondel
- - instrukcja PL
Gastronomia
-
Sku:
1002581