Wałkownica elektryczna do ciasta do pizzy z dwoma parami wałków 500 - Hendi 226643
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Numer producenta: HENDI 226643
Profesjonalna wałkownica elektryczna do ciasta marki Hendi. Znakomicie nadaje się do rozwałkowywania zimnego ciasta do pizzy, makaronu i pierogów, znacznie przyśpiesza przygotowanie potraw. Możliwość przygotowania ciasta o średnicy od 26 do 45 cm. Produkt świetnie sprawdza się w dużej i małej gastronomii.
Cechy produktu:
– Idealna do rozwałkowywania zimnego ciasta do pizzy, makaronu i pierogów
– Nie nagrzewa ciasta podczas pracy
– Znacznie zmniejsza czas pracy personelu
– Wykonana ze stali nierdzewnej
– Dwie pary regulowanych wałków do ustawienia grubości ciasta 0-4 mm i nadania mu okrągłego kształtu
– Osobne osłony wałków dla łatwej i bezpiecznej pracy
– Średnica ciasta: 26 do 45 cm
– Wsad 0,22 – 0,45 kg
Parametry:
– wymiary w mm: 635x410x(H)680
– waga w kg: 41
– moc (w): 370
– napięcie (V): 230
Wałkownica elektryczna do pizzy z dwoma parami wałków
Profesjonalna wałkownica elektryczna do ciasta marki Hendi. Znakomicie nadaje się do rozwałkowywania zimnego ciasta do pizzy, makaronu i pierogów, znacznie przyśpiesza przygotowanie potraw. Możliwość przygotowania ciasta o średnicy od 26 do 45 cm. Produkt świetnie sprawdza się w dużej i małej gastronomii.
Cechy produktu:
– Idealna do rozwałkowywania zimnego ciasta do pizzy, makaronu i pierogów
– Nie nagrzewa ciasta podczas pracy
– Znacznie zmniejsza czas pracy personelu
– Wykonana ze stali nierdzewnej
– Dwie pary regulowanych wałków do ustawienia grubości ciasta 0-4 mm i nadania mu okrągłego kształtu
– Osobne osłony wałków dla łatwej i bezpiecznej pracy
– Średnica ciasta: 26 do 45 cm
– Wsad 0,22 – 0,45 kg
Parametry:
– wymiary w mm: 635x410x(H)680
– waga w kg: 41
– moc (w): 370
– napięcie (V): 230
Wałkownica elektryczna do pizzy z dwoma parami wałków