Nóż elektryczny do kebaba Kitchen Line - Hendi 267240
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Numer producenta: HENDI 267240
Nóż elektryczny do kebaba z serii Kitchen Line marki HENDI przeznaczony jest do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa z kebaba w warunkach profesjonalnych.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Nóż elektryczny do kebaba z serii Kitchen Line marki HENDI przeznaczony jest do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa z kebaba w warunkach profesjonalnych.
Cechy produktu:
- - Do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa na kebab, shoarmę, gyros itp.
- - 2 ostrza ze stali nierdzewnej o średnicy ø100 mm: gładkie i ząbkowane,
- - Prędkość: 2600 obr./min, wydajność: do 60 kg/h,
- - Łatwa regulacja grubości krojenia w zakresie 0-8 mm,
- - Osłona ostrza ze stali AISI 304 zapewnia bezpieczeństwo w trakcie krojenia,
- - Uchwyt i obudowa silnika z antypoślizgowego tworzywa,
- - Zintegrowany z obudową włącznik ON/OFF,
- - Zabezpieczenie przed przeciążeniem z przyciskiem resetującym.
Parametry techniczne:
- - Napięcie - 230 V
- - Moc - 80 W
- - Materiały - Stal nierdzewna
- - Wymiary - 262 x 134 x (H) 189 mm
- - Waga - 1 kg
W zestawie:
- - Nóż elektryczny do kebaba
- - Ostrzałka do noża
Gastronomia
-
Sku:
1001065