Podgrzewacz do czekolady czekoladziarka bain-marie 10L Hendi 274149
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Numer producenta: 274149
Podgrzewacz do czekolady 10 l
Cechy produktu:
– Podgrzewanie typu bain-marie (pośrednie) zabezpieczające przed przypaleniem czekolady
– Dno pojemnika ze stali nierdzewnej
– Boczne ścianki pojemnika z poliwęglanu
– Tacka ociekowa ze wskaźnikiem poziomu płynu
– Zabezpieczenie przed przegrzaniem
– Ciągłe mieszanie gwarantujące jednorodną konsystencję czekolady
– Niezatykający się kranik
– Zakres temperatury: od +65°C do +85°C
– Wymagana temp. otoczenia: od +10°C do 32°C
Parametry:
– wymiary w mm: 410x280x(H)580
– moc (w): 1006
– pojemność w l: 10
– napięcie (V): 230
Zakres dostawy:
– Podgrzewacz do czekolady
– Instrukcja PL
Podgrzewacz do czekolady 10 l
Cechy produktu:
– Podgrzewanie typu bain-marie (pośrednie) zabezpieczające przed przypaleniem czekolady
– Dno pojemnika ze stali nierdzewnej
– Boczne ścianki pojemnika z poliwęglanu
– Tacka ociekowa ze wskaźnikiem poziomu płynu
– Zabezpieczenie przed przegrzaniem
– Ciągłe mieszanie gwarantujące jednorodną konsystencję czekolady
– Niezatykający się kranik
– Zakres temperatury: od +65°C do +85°C
– Wymagana temp. otoczenia: od +10°C do 32°C
Parametry:
– wymiary w mm: 410x280x(H)580
– moc (w): 1006
– pojemność w l: 10
– napięcie (V): 230
Zakres dostawy:
– Podgrzewacz do czekolady
– Instrukcja PL
Gastronomia
-
Sku:
1007939