Piła do cięcia kości masarska ręczna dł. 580 mm
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.ambrogio sanelli
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Kod producenta: 1306.045
Piła marki Ambrogio Sanelli to podstawowe narzędzie rzeźników, sprawdzi się także w profesjonalnych kuchniach do krojenia lub obróbki produktów spożywczych. Rama narzędzia wykonana została z malowanej proszkowo stali węglowej (AISI570). Profilowany uchwyt oraz blokadę ostrza wykonano z modyfikowanego polipropylenu Haiplen, co zwiększa bezpieczeństwo. Ostrza o wymiarach 450 x 20 mm są wymienne, wykonano je ze stali nierdzewnej (AISI420) o twardości 54-55HRC.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Piła marki Ambrogio Sanelli to podstawowe narzędzie rzeźników, sprawdzi się także w profesjonalnych kuchniach do krojenia lub obróbki produktów spożywczych. Rama narzędzia wykonana została z malowanej proszkowo stali węglowej (AISI570). Profilowany uchwyt oraz blokadę ostrza wykonano z modyfikowanego polipropylenu Haiplen, co zwiększa bezpieczeństwo. Ostrza o wymiarach 450 x 20 mm są wymienne, wykonano je ze stali nierdzewnej (AISI420) o twardości 54-55HRC.
Cechy produktu:
- - Wymienne ostrza,
- - Rama z malowanej proszkowo stali węglowej,
- - Profilowany uchwyt oraz blokada ostrza.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 1306.045
- - Stan artykułu - Nowy
- - Materiały - Stal nierdzewna, PA
- - Długość ostrza - 450 mm
- - Długość uchwytu - 130 mm
- - Wymiary - 580 x 38 mm
- - Waga - 0.9 kg
W zestawie:
- - Piła do kości
Gastronomia
-
Sku:
1025704