Wilk maszynka do mięsa Profi Line HENDI 22 1100W 300kg/h - Hendi 282007
X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.hendi
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Numer producenta: 282007
Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki HENDI to niezastąpione urządzenie w przemyśle spożywczym, które przeznaczone jest do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Przeznaczony jest do małych restauracji, pensjonatów czy pizzerii.
Cechy produktu:
Parametry:
W zestawie:
Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki HENDI to niezastąpione urządzenie w przemyśle spożywczym, które przeznaczone jest do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Przeznaczony jest do małych restauracji, pensjonatów czy pizzerii.
Cechy produktu:
- - wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- - korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- - kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- - wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- - sitko o średnicy 82 mm z otworami 6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- - nie jest przeznaczony do pracy ciągłej; Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.
- - wydajność chwilowa: 300 kg/h
- - antypoślizgowe nóżki
Parametry:
- - długość: 430 mm
- - szerokość: 250 mm
- - wysokość: 510 mm
- - moc: 1100 W
- - napięcie: 230 V
- - waga 24 kg
W zestawie:
- - wilk do mięsa
- - instrukcja PL
Gastronomia
-
Sku:
1003143